sâmbătă, 10 septembrie 2011

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NATALITATEA? ULTIMA INTERPELARE ADRESATĂ NOULUI MINISTRU AL SĂNĂTĂŢII"Stimate domnule ministru,

Cunoscându-vă preocupările importante și îndelungate în tratarea copiilor, consider că vă este cunoscută și situația natalității în România ultimilor douăzeci de ani. În acest sens, aduc în discuție și avertizările recente ale domnului Vasile Ghețău, directorul Centrului pentru Cercetări Demografice, care evidențiază o scădere dramatică a natalității în țara noastră. Consecințele pe termen lung sunt incalculabile la acest moment. De aceea, vă rog să îmi răspundeți la următoarea întrebare:

În calitatea dvs. de ministru al Sănătății, ce măsuri concrete aveți în vedere pe termen scurt și mediu pentru evitarea unui colaps socio-demografic?"

3 comentarii:

  1. Asteptam masuri concrete in ceea ce priveste cresterea natalitatii, in conditiile in care numai la Tecuci numarul nasterilor scad progresiv.Incurajarea mamelor de a da nastere la prunci, sprijinirea cat mai multor cupluri infertile in a avea posibilitatea de a-si mari familia, precum si stoparea pe cat posibil a avorturilor.Multumim pentru interes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, iti scriu pentru a-ti propune un schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau. La mine titlul e Bancuri
    O zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere